top of page

PARLEVUU FRANTSEE

ÜRITUS JÄÄB ÄRA SEOSES ERITINGIMUSTE JA KARANTIININÕUDEGA PRANTSUSMAALT TULIJATELE

KOHTUMISENI AASTAL 2021! Keelekümblus Muhu Kunstitalus 5.augustil 14.00-17.00 Prantsuse keele praktiseerimine Pariisi kunstik, veinikaupmees, galerist ja psühholoog PASCAL PIGNON`i juhendamisel. Teemad küll kujunevad keelekümbluse käigus kuid alusatme enese tutvustustest; oma huvialade kirjeldamisest ning ühiselt prantsuse retsepti järgi supi valmistamisest. Kuhu vestluse teemad arenevad sõltub kohaletulijate huvidest ja edasistest küsimustest. Võimalik et õpime kokkamisega paralleelselt ära mõne shansooni, tõlkides eelnevalt sõnad arusaadavaks. Kaasa võiks muidugi võtta raamatuid või kirju vms, mis seni peamurdmist on nõudnud ja mida kohapeal keeletundjaga arutada. Õppepäev kestab 14.00-17.00, pärast mida on võimalik Kunstitalu aidas vaadata paari prantsuse filmiklassikasse kuuluvat suurteost. Palume osalussoovist siinsamas Facebookis võimalikult varakult teada anda! Samuti palume ka juurde lisada infot oma teadmiste ja oskuste taseme kohta. Oodatud on nii täiskasvanud kui lapsed. Kohtade arv on 15

Estonian Artists Association (EAA) Muhu Art Residency A-I-R program focuses on visual arts, including innovation, architecture, cultural heritage and locally rooted practice.

A.I. is situated on island Muhu, at the west coast of Estonia.

--

Eesti Kunstnike Liidu Muhu

A. I. Kunstitalu toimib alates 2015. aastast rahvusvahelise kunstiresidentuurina.

Talukompleks pakub loomingulist väljakutset nii kaasaegsetele kunstnikele kui ajaloolastele; lastele kui täiskasvanutele; novaatoritele kui restauraatoritele.

 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page