top of page

MUHU ja MAURIITIUS-kultuurivahetus

MUHU KUNSTITALU uued kultuurikontaktid. Kultuurivahetusarenduste tulemusena saadab Kunstitalu tänavu kevadel Mauriitiuse MAHATMA GANDHI nimelise Kunstikooli graafika workshopile Muhu Print graafikanädalate eestvedaja Lembe Rubeni. https://www.mgirti.ac.mu/ Suvel ootame Muhu Kunstitallu Mauriitiuse kunstnikeresidentuuri esindajaid.

THE MAHATMA GANDHI INSTITUTE

School of Fine Arts

INTERNATIONAL PRINTMAKING WORKSHOP & EXHIBITION 2020

The School of Fine Arts is one of the five schools of the Mahatma Gandhi Institute operating at tertiary education level. The school offers a number of full time and part time programmes of studies leading to the award of undergraduate and post graduate degrees in the fields of Painting, Sculpture, Printmaking, Visual Culture Theory, Advertising and Visual Communication and Digital Arts. Besides, the School provides opportunities to local and foreign artists to showcase their artworks through a number of workshops, seminars, conferences and exhibitions. https://www.mgirti.ac.mu/index.php/tertiary/study-at-mgi/school-of-fine-arts

The MGI School of Fine Arts is pleased to announce the 2020 International Printmaking Workshop, which will take place from 16 to 30 March 2020 in Mauritius. Participants will be international artists / art educators working in printmaking, academic staff and final year students of printmaking at the School of Fine Arts

Estonian Artists Association (EAA) Muhu Art Residency A-I-R program focuses on visual arts, including innovation, architecture, cultural heritage and locally rooted practice.

A.I. is situated on island Muhu, at the west coast of Estonia.

--

Eesti Kunstnike Liidu Muhu

A. I. Kunstitalu toimib alates 2015. aastast rahvusvahelise kunstiresidentuurina.

Talukompleks pakub loomingulist väljakutset nii kaasaegsetele kunstnikele kui ajaloolastele; lastele kui täiskasvanutele; novaatoritele kui restauraatoritele.

 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page