top of page

Kunst Tsirkus Põleva Kaelaga Kirjak 18.07 Festivalil Tulevik-Horisont 2015


Performatiivsete etenduste eesmärk on näidata ühiskonnas toimivaid struktuure ja päevakajalisi sündmusi numbri võtmes. Pantomiimi ja grotesksete rekvisiitide vahendusel kujutatakse elu koos kõigi selle veidrustega läbi kõverpeegli. Sõltuvalt kohast ja esinejatest on kõik etteasted ainulaadsed. Igaks etenduseks valmistatakse ette uued numbrid ja vanemad stseenid ei kordu kunagi täpselt samasugustena. Ka artistide hulk ja nimistu on pidevas muutumises, kaasates sageli pahaaimamatu publikugi... TSIRKUS-KUNST-TEATER "PÕLEVA KAELAGA KIRJAK" on: Tuutu / Taave Tuutmaa, Sorge / Margus Tiitsmaa, Meeland Sepp, Kaarel Kütas, Mari Prekup, Habe, Steve Vanoni, Kätlin Piile, Johanna Sipilä, Risto Puurunen, Ville-Karel Viirelaid, Grisli Soppe, Tanel Saar, Brita Benno, Karoliine Piile, Billeneeve, Katja Oksanen, Ken Siebert, Airi Altnurme, Fred, Wormsi Enn, Gaëtan Larant, Liivi Tantaal, Marita Lumi, Olavi Sander, Tuul, Katrin Piile, Aivar Meos, Ig Noir, Olle Meyer, Märt Kütas, Tiiu Rebane, Reeri, Lembit Kass, Katri Meh

Estonian Artists Association (EAA) Muhu Art Residency A-I-R program focuses on visual arts, including innovation, architecture, cultural heritage and locally rooted practice.

A.I. is situated on island Muhu, at the west coast of Estonia.

--

Eesti Kunstnike Liidu Muhu

A. I. Kunstitalu toimib alates 2015. aastast rahvusvahelise kunstiresidentuurina.

Talukompleks pakub loomingulist väljakutset nii kaasaegsetele kunstnikele kui ajaloolastele; lastele kui täiskasvanutele; novaatoritele kui restauraatoritele.

 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page