top of page

A.I. residents, July 2015 Open workshops

A.I. Kunstitalu residendid- A.I. Residents 1.-31. Juuli

KUNSTNIKUD TÖÖTAVAD KOHALIKU MATERJALIGA NING VIIVAD LÄBI SKULPTUURI TÖÖTUBE KUNSTNIKELE JA HUVILISTELE . PEAESINEMINE - SKULPTUURI MEISTRIKLASS- FESTIVALIL TULEVIK-HORISONT 2015 (17-19.07). Skulptor, maalikunstnik, õppejõud - sculptor,artist,designer,teacher,photographer : Toomas Altnurme (EST) http://art-altnurme.weebly.com INTUITIIVORMID Toomas Altnurme on rahvusvaheliselt tunnustatud skulptor,kunstnik kes 7 aastat õppis aasias kujutavat kunsti Tais Rajamangala Ülikoolis ja Lõuna Koreas Kyonghee, Seouli Rahvusülikoolis ja lõpetas Magistratuuri Hongik Ülikoolis Seoulis. Tema töid leidub 50 maal erakogudes, muuseumites ja avalikus ruumis skulptuuridena. Mõned olulisemad monumentaalvormide asukohtadest on: USA ,Sumter Lõuna Karolina, Kanada Quebec, Venemaa Penza, Tshiili Carretas, Braziilia Brusque; Costa Rica Cauhita,Taiwan Shimen , Jaapan ShinJuku, Tai Bangkok, Indoneesia Bali, Singapor, Lõuna Korea Seoul, Taani Hojer, Prantsusmaa Saint Henry, Saksamaa - Bavaria, Inglismaa Exmoor, Hispaania Cervera, Läti Biksere, Leedu Panevezys ja muidugi Eesti. Eestis asuvad tema teosed nii Tartu Kunstimuusemis kui Eesti Kunstimuuseumis ja avalikus ruumis parkides nii Tallinnas, Pärnus kui Paides.. Hetkel tootab Araabia Ühendemiraatide vanimas ulikoolis kujutava kunsti õppejõuna & Kunstnik-artist Pascal Pignon (FRA)(Pascal Nongip)

Muhu A.I.R Resident and workshop artist during Future-Horizon 2015 festival (17.-19.07.2015)

Born in 1957. Parents did't want him to became an artist so he became à broker and after that psychoanalyst who practices art with his patients and specially with psychotiques and autists children. First exhibition in 1999 in Paris and in Great Britain, Germany, Belgium, Peru and Poland and now Russia. Pascal makes eau forte but also painting and sculpture with métal, wood with tools and chainsaw. Was codirecteur of à french residency in south of France during 3 years. Have founded an international artists group named LA PLOMBERIE in Paris. ( 20 artists from France, Irak,Sénégal, Algérie, Kurdistan, Cameroun.)Last summer visited Hiumaa for a worskhop with Toomas Altnurme, also in August at Varbola for the symposium of sculpting with chainsaw. Next autumn will be in Algeria, Moscow and St Pétersbourg for expositions.

CARAWAN sculptures in Hiiumaa by Pascal Pignon and Toomas Altnurme (2014)

Estonian Artists Association (EAA) Muhu Art Residency A-I-R program focuses on visual arts, including innovation, architecture, cultural heritage and locally rooted practice.

A.I. is situated on island Muhu, at the west coast of Estonia.

--

Eesti Kunstnike Liidu Muhu

A. I. Kunstitalu toimib alates 2015. aastast rahvusvahelise kunstiresidentuurina.

Talukompleks pakub loomingulist väljakutset nii kaasaegsetele kunstnikele kui ajaloolastele; lastele kui täiskasvanutele; novaatoritele kui restauraatoritele.

 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page