top of page

Kunstitalu külastajatele

EKL Muhu A.I. Kunstitalu

Ootame Teid suvel Muhusse !

EKL Muhu Kunstitalu on Eesti Kunstnike Liidu juhitav rahvusvaheline kunstiresidentuur ning puhkekeskus.

Asukoht: Eesti Kunstnike Liidu

Muhu Kunstitalu asub

vaikses rannakülas

Üügu panga lähistel,

150 km Tallinnast. Lähim pood on 10 km

kaugusel Liival.

19. sajandist pärinevad suurtalu hooned pakuvad askeetlikku maalähedast elu-ja loomekeskkonda, kus on võimalik end tunda kaasajast ning tavapärastest mugavustest

täielikult äralõigatuna.

Muhu Kunstitalu stabiilselt rahulikku elukorraldust katkestavad 2018 aasta suvel mõned loomingulised suurvormid nagu traditsioonilised graafikanädal Muhu Print ja festivali Futu Muhu seekordne maalisümpoosium Maalides Metsa.

Muhu ürituste ajakava näete siit.

Võtame puhkajaid vastu hosteli tüüpi majutusasutuse printsiibil.

Kunstitalus tervitab ja majutab teid administraator. Oleme ööpäevase puhkusehinna kujundanud nii kunstnikele kui tavakülastajatele võimalikult vastuvõetavaks.

Hind 20 Eur ööpäev

EKL ja alaliitude liikmetele 10 Eur ööpäev

Lapsed kuni 7 a. tasuta Lisainfo ja registreerimine telefonil 57702640, tiiu.rebane@eaa.ee

Tiiu Rebane

Hinna sees on -voodikoht 2-5 kohalistes tubades, 100 aastase talukompleksi aitades. Renditava voodikoha või ruumi valik sõltub kõigi külastajate arvust külastushetkel.

Administraator püüab alati organiseerida külastajad võimalikult individuaalselt sobivatesse tingimustesse. -Saun, NB. 2 päeval nädalas, a´1,5 tundi 1 grupp. Lisasoovi korral tunni hind 15 EUR -duśś, -soe vesi, -väliköök, st tähendab külmkapi, elektripliidi ja gaasipliidiga varustatud rustikaalset talukööki endisaegses saun-sepikojas. Köögis on ka laud, lambid, veekeedukann, nõud. Nõudepesu toimub aga teises hoones- aita ehitatud sooja veega nõudepesutoas. NB. Külastajate majareeglite juurde kuulub nõue köök ja ühisalad korras hoida. - talus on külastajatele 2 1-käigulist jalgratast - ateljee kasutamine on võimalik ettebroneerimisel. Ateljee ei kujuta endast muud kui avaramat puitpõrandaga endist lambalauta, kus lagi on suhteliselt madal, kuid kus on siiski meeldiv vajadusel maalida vms. Kunstnikele on pakkuda molbert, laud ja tool. Antud töötingimuste näol on tegemist teadliku eksperimentaalse situatsiooniga kus kaasaegne kunstnik kohtub omakultuuri algtingimustega. Kunstitalu renoveerimis- ja arendusprojekt näeb tulevikus ette ka pika rea kaasaegsed loometingimusi. Vt EKL Muhu A.I. Kunstitalu Arengukava ja Muinsuskaitse Eritingimused. -Wifi. Vajadusel saate peamajas või selle läheduses vabalt internetti kasutada. Samuti levib Nõmmkülas mobiilandmeside, ehk et saate võrku ka läbi isikliku telefoniteenuse. EKL Muhu Kunstitalu on ehitismälestisena muinsuskaitse alune objekt, kus renoveerimis-ja arendustööde projekti raames toimuvad tänavu mõningased konserveerimistööd.

Palume külastajatelt mõistvat suhtumist nii talutööde kui Kunstitalus viibivate kunstiresidentide suhtes.

Tiiu Rebane projektijuht EKL Muhu Kunstitalu www.ai-res.org 57702640

Estonian Artists Association (EAA) Muhu Art Residency A-I-R program focuses on visual arts, including innovation, architecture, cultural heritage and locally rooted practice.

A.I. is situated on island Muhu, at the west coast of Estonia.

--

Eesti Kunstnike Liidu Muhu

A. I. Kunstitalu toimib alates 2015. aastast rahvusvahelise kunstiresidentuurina.

Talukompleks pakub loomingulist väljakutset nii kaasaegsetele kunstnikele kui ajaloolastele; lastele kui täiskasvanutele; novaatoritele kui restauraatoritele.

 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page